fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers og Næstved mødes i vigtig kamp før slutspillet

I dag klokken 15 tager Rander Cimbria hjemme i mod Team FOG Næstved i en kamp, der kan få afgørende betydning for rangering af holdene inden slutspillet.

Der har været en rodet optakt til kampen, hvor der var tvivl, om kampen skulle spilles uden tilskuere grundet coronavirus. Det er dog endt med, at der er givet lov til at komme folk på tribunerne til dagens kamp.

Randers Cimbria

Randers kan med en sejr i dag komme á point med Bakken Bears på førstepladsen i Basketligaen. De har vundet otte af deres seneste ni kampe, og har været det eneste hold, der har kunne udfordre Bakken i denne sæson.

De var ikke overbevisende i sidste kamp mod Svendborg Rabbits, men fik alligevel hevet en sen sejr hjem. Hvis de ikke spiller bedre i dag, så kan de sagtens komme i problemer med Næstved.

Den helt store grund til Randers’ succes i denne sæson har været Jonathan Jeanne, der snitter 18,1 point og 9,3 rebounds. Man skal dog også holde øje med Corey Silverstrom, der scorede 29 point i det seneste opgør mod Svendborg. Josh Fortune forventes ude til opgøret.

Team FOG Næstved

Næstved har haft en skuffende sæson efter sidste års bronzemedaljer. På trods af dette har de dog muligheden for at lægge lidt afstand til Svendborg på femtepladsen, og dermed sikre sig hjemmebanefordel i slutspillet.

Næstved har haft det utrolig svært mod de andre Pro League A hold, hvor det kun er blevet til en to sejre. Den ene faldt dog mod netop Randers Cimbria tilbage i december, så måske det kan give noget tro på tingene før dagens kamp.

Holdets topscore er Carlos Mateo, der snitter 18 point pr kamp. Man skal også holde øje med Rob Marberry, der snitter 15,3 point og tidligere på sæsonen scorede hele 34 point i en kamp mod Svendborg.

Kampen kan ses på Fanseat.com eller i toppen af denne artikel.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen