fbpx
Find os her

Basketligaen

Randers kom tilbage på sporet mod Stevnsgade

Med to nederlag i bagagen skulle Randers tilbage på sporet mod Stevnsgade, der kom til Randers med en pokalsejr i bagagen og den nye mand Jeremy Wilson på holdkortet.

Det blev dog en smal sag for Randers at genfinde formlen til at vinde. Kronjyderne afgjorde reelt kampen i første periode, men slog for alvor sejren fast i sidste periode med syvtommersøm. Randers vandt kampen med 94-69.

Randers trykkede på speederen lige fra kampens begyndelse og var midtvejs i første periode foran med 14 point. Devon Thomas var brandvarm og havde scoret 14 point alene efter fem minutter.

Randers slap pedalen i anden periode og lod Stevnsgade komme ind i kampen. Nørrebro-klubben var ikke klar til at give op uden kamp trods den miserable første periode. Både anden og tredje periode blev vundet med 21-19, hvilket havde reduceret forspringet til 11 point inden sidste periode.

Her var Stevnsgade med i starten og bragte forspringet ned på otte point af flere omgange, men et 18-0 run til hjemmeholdet tog gassen af ballonen. Herfra var det en formsag for Randers at vinde.

Topscorer blev Devon Thomas med 29 point efterfulgt af gæsternes Stefan Jevric med 19 point. Jeremy Wilson debuterede med en double-double med 15 point og ti rebounds. Også Rasmus Bach fra Randers og Stefan Jevric havde en double-double (Bach, 12p/10r og Jevric, 19p/13r).

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen