fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers holdt fast i toppen

Svendborg ligger med nederlaget fortsat sidst i Pro A, mens Randers fortsætter sejrsrækken som nu er oppe på otte sejre i træk.

Foto: Vildmedfoto.dk

Randers Cimbria har for alvor meldt sig i kampen om den ene finaleplads i årets finaleserie i Basketligaen. De topper pt. Basketligaens Pro A række, efter de for nyligt slof den direkte modstander om en finaleplads, HIC. Torsdag aften fortsatte stimen  da det blev til en sejr på 90-75 over Svendborg Rabbits hjemme i Arena Randers.

Begge hold startede sløvt og havde svært ved at score point, men Svendborg var alligevel knebent i front efter første periode. Det fik Randers revancheret og var således i front med to point ved pausen.

De ti minutter lige efter pausen blev perioden, hvor Randers tog gassen ud af ballonen for Kaninerne. Med 29 point mod Svendborgs 14 var kampen så godt som lukket, og det ændrede en sejr i sidste periode til Svendborg ikke noget på.

Randers’ Josh Fortune spillede samfulde 40 minutter og kvitterede med at blive topscorer med 30 point og en effektivitet på 34. Durell Vinson blev topscorer for fynboerne med 16 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen