fbpx
Find os her

Basketligaen

Randers foldede sig ud mod godt kæmpende Værløse-hold

Der var ikke tvivl om udfaldet af opgøret mellem Randers og Værløse, men trods den sikre sejr var der god modstand fra de sjællandske gæster.

Foto: Vildmedfoto.dk

Randers tjekkede for alvor ind i kampen om andenpladsen i grundspillet, da blev til en sikker sejr over Værløse Blue Hawks på 114-85. Det var Randers’ tredje sejr i de seneste fire kampe. Værløse måtte endnu en gang undvære profilen Richard Granberry, så Værløse måtte sætte sin lid til andre spillere.

Der var gang i scoringerne i første periode, hvor holdene skiftedes til at tage føringen. Ingen af holdene formåede at skabe et ordentligt forspring, og ved periodens slutning havde Randers blot foran med et enkelt point. Stillingen var 29-28. I anden periode fik hjemmeholdet lidt bedre styr på defensiven, hvor Værløse ikke lykkedes med at score i samme mængde som tidligere. Det var dog først i det sidste minut, at Randers for alvor skabte et forspring med et 8-0 run. 58-47 ved pausen.

Tredje periode blev åbnet med et 17-2 run af Randers, og så var kampen mere eller mindre lukket. Værløse fik stoppet blødningen, men det var for sent. Inden sidste periode var der 21 point mellem de to hold, og den føring blev øget i sidste periode. Den vandt Randers med otte point, der aldrig lettede foden fra pedalen.

Topscorer blev Dee Franklin med 24 point efterfulgt af Devon Thomas med 22 point. Mest scorende fra Værløse fra Emil Freese-Vilien med 21 point efter imponerende 9/11 fra toeren. Det blev samtidig også til otte rebounds fra den unge center. Det var Freese-Viliens bedste kamp for Værløse i Basketligaen.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen