fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers fik pligtsejr mod Værløse

Selvom hjemmeholdet Randers Cimbria kun spillede én rigtig god periode, så var det nok til at besejre Værløse Blue Hawks.

Foto: Vildmedfoto.dk

Lørdag eftermiddag vandt Horsens deres kamp i København, og derfor var Randers tvunget til at vinde over Værløse, hvis de skulle trit med førstepladsen. Missionen lykkedes, for gæsterne blev sendt hjem med et nederlag på 95-85.

Generelt var det en lige kamp. Tre ud af de fire perioder blev vundet med en margin på et eller to point. Efter første periode havde Værløse skabt sig et lille forspring, men i anden periode viste Randers den forventede forskel på de to hold. Hele 28 point fik hjemmeholdet scoret, og da gæsterne kun fik lagt 16 point i kurven, var forspringet til Randers på ti point ved pausen.

De to hold fortsatte med at skiftes til at score, så inden sidste periode var forskellen næsten uændret. Men så tog gæsterne fat. Pludselig var der kun tre point mellem de to andenpladser i henholdsvis Pro A og Pro B. Med seks point i træk fik Randers dog afværget katastrofen.

Martin Poulsen blev kampens topscorer med 26 point. Han fik, sammen med Rasmus Bach, en tårnhøj effektivitet på 31. Evan Fisher scorede 25 point, mens mest scorende fra Randers var Brantley Bynum med 19 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen