fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers med rundbarbering

Der var tirsdag aften et opgør i Basketligaen mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria på det sydsjællandske. Cimbria satte sig hurtigt på kampen og hev en storsejr i hus med cifrene 79-98.

Foto: Arkiv

Cimbria kunne fejre den lange bustur tilbage til det jyske med smil på læberne efter kampen mod Næstved som de vandt overlegent. Hjemmeholdet havde ikke meget at stille op imod kronjyderne, der endda havde Chris Nielsen på bænken indtil det sidste minut, hvor han kom ind og scorede en treer helt kold fra bænken.

De første ti minutter tog sig jævnbyrdigt ud mellem de to mandskaber, der fulgtes ad pointmæssigt i over halvdelen af perioden. Begge hold spillede til og med højt tempo, der både skabte fastbreaks og brændte skud. Inden slutfløjten til den første korte pause stjal Oliver Strøh bolden og scorede der betød Randers førte 23-29.

I anden periode fortsatte det hurtige spil, men her var det mest til Cimbrias fordel, hvilket er et hold der trives bedst med den spillestil, hvilket førte til de fik bedre skud end Næstved. De skabte et run, som gav dem en tolv-pointsføring, som Team FOG dog reducerede med deres eget run ned til være bagud med otte ved pausen. Her stod det 43-51.

Jonathan Jeanne dominans

Team FOG Næstved formåede ikke at komme ud fra pausen som håbet var for fansene og slet ikke for holdet selv, må man formode, da det slet ikke fungerede for dem. De sendte mange bolde af sted bag trepointslinjen uden held, hvilket de gjorde det meste af kampen, og modvinden kunne ses på statistikken, der kun talte 25 procent.

Randers’ franske center Jonathan Jeanne var et problem for sydsjællanderne og dominerede tredje periode med dunks efter dunks og scorede 18 ud af Randers 25 point. I defensiven stod han godt plantet i felten, og var Team FOGs kryptonit gennem hele kampen.

Ved indgangen til fjerde periode var forspringet udbygget til 60-77, og herfra handlede det om at få afviklet kampen færdig, da det var den samme sang, der spillede videre fra forrige periode med brændte skud fra hjemmeholdets side og det hurtige spil og succes i nærmest alle facetter af Cimbrias spil.

Jeanne var topscorer i kampen med imponerende 38 point og ni rebounds i Randers Cimbrias sejr på 79-98.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Basketligaen