fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers Cimbria vinder topkamp efter overtidsdrama

Torsdag aften gav kæmpe drama og god basket, da Randers Cimbria på udebane slog Horsens IC med 105-107 efter overtid.

Tidlig skade påvirkede kampen

Allerede efter 45 sekunder af kampen, så blev Randers’ stjernen Josh Fortune skadet, da han vred rundt på anklen. Det påvirkede tydeligt resten af holdet, da der skulle ligges en helt ny gameplan, og Horsens kom derfor hurtigt foran 15-2.

Randers fik dog lavet nogle justeringer, og kæmpede sig på flot vis tilbage i perioden, der endte 24-23.

Anden periode blev tæt, hvor der var flere føringskift undervejs, men det var stadig lige ved halveg, hvor Horsens førte 50-47.

Tæt andenhalveg og overtidsdrama

Tredje periode startede tæt, men i slutningen trak Randers fra, og tog en føring på otte point. Det var blandt andet takket være flot spil fra Corey Silverstrom. I slutningen af perioden første Randers 66-74.

Fjerde periode bød på højspændt drama, da Horsens hurtigt kæmpede sig tilbage i kampen. Der var flere føringskift i perioden, men Randers stod til sidst med de bedste muligheder for at afgøre kampen.

Vedran Borovcanin udlignende med to straffekast til 98-98, da der manglede 13 sekunder af kampen. Randers satte derefter et fint angreb op, der gav et helt frit skud fra mellemdistancen til Brantley Bynum, der dog misbrugte den gyldne mulighed.

Der var nervøsitet at spore fra begge hold i overtiden, hvor Horsens især havde svært ved at få spillet til at flyde.  Det blev til hele seks brændte 3’ere i overtiden fra Horsens, blandt andet en mulig gamewinner fra Savic med 5 sekunder tilbage. Randers tog derfor sejren til sidst med 105-107.

Fra Randers havde Silverstrom 27 point, 5 rebounds og 6 assists, mens Jeanne havde 21 point og 15 rebounds. For Horsens havde Gallinat 24 point, mens Gilbeck havde 13 point og 14 rebounds.

Køb dit NBA-gear her

More in Basketligaen