fbpx
Find os her

Første periode startede i et hæsblæsende tempo, og med masser af nærkampe og god fysik. Allerede efter to minutter måtte dommerne sætte sig i respekt. Det gik udover hjemmeholdets anfører, Philip Hertz blev diskvalificeret efter en simpel usportslig fejl, hvor han derefter fik snakket sig en teknisk fejl. Sådan to fejl udløser automatisk en diskvalifikation.

Herefter så det ud til at være et rystet Næstved-hold, der bare så til imens Randers sendte det ene vanvittige skud i kurven efter det andet. Specielt Randers’ nyerhvervelse Devon Thomas viste lovende takter.

Hjemmeholdet fik dog bedre fat i mod slutningen af perioden, som endte med en spinkel føring på 27-28 til gæsterne.

I anden periode fik Næstved svingede det bedre for Næstved, og det så ud til at de begyndte at have kastet modgangen af sig. Ziggy Riauka spillede i denne periode solidt for Næstved, ikke mindst fordi Randers’ Marinus Mouboue måtte udgå med en forvridning af sin ankel. Derfor havde gæsterne ikke det vilde at stå i mod med under kurven.

Det var dog en stakket frist, at Næstved var foran, for Chris Nielsen var i den grad i hopla da han kom ind. Med en række fastbreak-treere, lukkede han helt og aldeles munden på hjemmepublikummet.

Randers tog derfor føringen som faktisk holdt kampen ud. Forspringet sneg sig undervejs over de 20 point, og så fik størstedelen af de knap 1600 tilskuere altså nok, og dragede hjem.

Det var en god omgang hatte-basket der blev serveret for tilskuerne, og det passede altså Randers bedst i aftes. Største forskel i kampen var formentlig i den defensive ende, hvor Næstved sejlede gevaldigt. Selvom Randers ikke var specielt meget bedre, så havde de dog held til, at presse hjemmeholdet ud i sværere skud, som gav dårligere skudprocenter.

Randers ramte hele 52% bag treeren og satte to styk mere end Næstved, så det var især her kampen blev afgjort. Chris Nielsen sørgede for fire af dem på ni forsøg, mens Kyndahl Hill ramte 3 ud af 3 forsøg. Netop Hill var kampens store oplevelse med 31 point og en FG procent på 87% på 13/15 skud. Til dette lagde han også 11 rebounds og 2 steals.

For Næstved var bedste mand Ziggy Riauka med 18 point og 11 rebounds på blot 26 minutter.

De to hold mødes allerede på torsdag igen, hvor kampen spilles i Randers.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen