fbpx
Find os her

Basketligaen

Randers Cimbria sikrer sig tredje amerikaner

Randers har mandag eftermiddag præsenteret klubbens fjerde nye spiller forud for den kommende sæson. Denne gang er amerikanske Brantley Bynum blevet præsenteret på klubbens Facebook-side.

Foto: Randers Cimbria, Facebook

Det kronjyske mandskab Randers Cimbria spillede en flot sæson i fjor, hvor de med hiv og sving fik hentet bronzemedaljerne med hjem til Kronjylland. Klubben har mistet nogle profiler som de to forwards Kyndahl Hill og Jerrell Williams, men Randers har ikke sovet i timen indtil videre.

Flere spændende tilføjelser er kommet til klubben, som i denne sæson har holdt fast på en stor del af grundstammen, og mandag blev klubbens fjerde nye signing præsenteret. Det nyeste randrusianske blad på stammen er den 24-årige amerikanske forward Brantley Bynum, der kommer til klubben direkte fra college.

Han gik på det californiske college San Francisco State, hvor den 198 centimeter høje forward spillede på deres NCAA Division II i to sæsoner. I hans sidste sæson snittede Brantley Bynum 15,4 point, 6,7 rebounds, 1,83 assists og ét steal.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Aske er redaktør på Basketligaen, og han har været en del af Fullcourt siden 2014. Aske kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde ham i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn. Aske er desuden stor fan af Los Angeles Lakers.

Mere fra Basketligaen