fbpx
Find os her

For blot en uge siden vandt Wolfpack deres første kamp i denne sæson af Basketligaen. Det skete, da de tog i mod Randers Cimbria og vandt 78-77. Torsdag aften var rollerne byttet, da Randers denne gang var på hjemmebane og klar til at hævne nederlaget.

Wolfpack havde i dag Luciano de Souza med for første gang, og han var at finde i startopstillingen sammen med Oliver Strøh, Aleksander Nedic, Michael Martin og Durell Vinson. Randers havde rystet posen og stillede til kamp med en anden opstilling end sidst: Kyndahl Hill, Charlie Burgess, Marinus Mouboe, Casper Jørgensen og Simon Neidhardt.

 

Første halvleg:

Begge hold havde svært ved at få gang i angrebet, og der skulle gå næsten to minutter før Mouboe kunne dunke kampens første point i kurven. Durell Vinson udlignede kort efter, men så var glæden ellers slut for Wolfpack. Randers scorede de næste elleve point og sad tungt på perioden. Med fire sekunder igen var hjemmeholdet foran 20-8, men de Souza scorede sine tre første point i en Wolfpack uniforn og reducerede til periodens slut resultat, 20-11.

I anden periode viste Randers, at det var vigtigt for dem at hævne sidste uges kamp. Holdene spillede godt nok mere eller mindre lige op de første par minutter, men så lukkede Kronjyderne helt ned for de gæstende ulve. I fem minutter lykkedes det ikke for gæsterne at score og med en god holdpræstation lagde Randers sig i mageligt i spidsen foran 43-19 efter otte minutters spil. I de sidste par minutter fik Vinson scoret fem point, men ene mand kunne han ikke gøre meget. Randers gik til pause med føringen 52-25.

 

Anden halvleg:

Efter første halvleg så det ud til at blive en rigtig lang kamp for gæsterne. Wolfpack må imidlertid have fundet noget af ’Michael’s Secret Stuff’, som tidligere har hjulpet Looney Toons i Space Jam. Wolfpack overrumplede Randers, som tabte perioden 15-24. Durell Vinson havde syv point i perioden, mens Luciano de Souza bidrog med seks. Randers kunne dog gå ind til fjerde periode med en føring på 67-49.

Wolfpack håbede, at fjerde periode igen ville danne ramme for et comeback for dem eller i det mindste lade dem gøre kampen lidt spændende. I de første minutter så det ud til, at Randers var med på den plan. Hjemmeholdet missede deres fire første skud, lavede to turnovers i streg og lod ulvene score seks ubesvarede point. Ved stillingen 67-55 efter knap fire minutters spil, stoppede Jerrel Williams stimen af brændte skud. I de næste to minutter scorede de Souza to lay-ups og en treer, og ulvene kunne lugte blod ved stillingen 71-62 med 3:43 tilbage af kampen. Jagten blev dog forgæves; gæsterne fra København formåde ikke at score mere i kampen. Hjemmeholdet fik derimod smidt fem point til på tavlen. Selvom Randers kun fik scoret 24 point i anden halvleg – og kun ni i fjerde periode – vandt de kampen med 14, 76-62.

For Randers var det veteranen Chris Nielsen, som løb med æren som topscorer. Wolfpacks Durell Vinson scorede flest point i kampen, 20. Og en uge efter han satte rekorden for flest rebounds i denne sæson med 16, samlede han 17 til sig i denne kamp. Mr. Double-Double nyder virkelig at være tilbage i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen