Find os her

Det kom bag på de fleste, da Hørsholm 79ers onsdag aften meddelte, at de fra den kommende sæson ikke vil være at finde i Basketligaen. Klubben har således valgt at rykke det bedste herrehold en række ned til 1. division, da klubben har haft mere end svært ved at finde midlerne til at kunne fortsætte.

Klubbens træner, Rafa Monclova, har været i Hørsholm i snart tre sæsoner, og det kom alvorligt bag på den karismatiske træner, at klubben nu har måtte vælge dette udfald som følge af den skræntende økonomi.

“Jeg fik det at vide igår (tirsdag, red.), og jeg var i chok! Alt det hårde arbejde vi har lagt i klubben de seneste tre år forsvinder på 5 minutter.”

Hvis det står til Rafa Monclova, så får situationen dog ikke nogen indflydelse på resten af den indeværende sæson, som klubben på et hængende hår har kunne komme til at færdiggøre.

“Jeg er professionel, og det er en ærgerlig del af gamet, men jeg har tænkt mig at give mig 100% indtil mit sidste minut i klubben. Det skylder jeg mine spillere.”

“Jeg tænker heller ikke på fremtiden, jeg er i nuet. Jeg har tænkt mig at være der for spillerne og sørge for, at vi slutter sæsonen af på bedste vis.”

“Jeg har haft et møde med spillerne, men det bliver mellem mig og dem.”

Hørsholms næste kamp er lørdag, når man tager imod formstærke Bakken Bears.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen