fbpx
Connect with us

Basketligaen

Rabbits henter amerikansk top-rebounder

Svendborg Rabbits har hentet amerikanske Richard Granberry, der tidligere har spillet for Værløse.

Foto: Rudi Dalsgaard

Svendborg Rabbits har fået en flot start på Basketliga-sæsonen, hvor de i skrivende stund ligger på en delt førsteplads. Klubben kan samtidig præsentere et præsentere et positivt regnskab for sidste sæson, og det gør, at der nu har været mulighed for at forstærke holdet. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Den nye mand bliver en gammel kending i Basketligaen, Richard Granberry, der tørnede ud for Værløse i 18/19 sæsonen. Her havde han i gennemsnit 18 point og 9,6 rebounds – Det var det tredjehøjeste pointgennemsnit og højeste reboundsnit i sæsonen.

Klubben skriver i pressemeddelelsen om signingen:

“I et år hvor skader – sygdom – Corona, hurtigt kan få en påvirkning på spillet, har det været vigtigt for os at have så bredt et hold som muligt, for at stå med bedst mulige chancer for sportslig succes og medaljer. ”

Amerikaneren er 203cm høj, 27 år gammel og kan spille begge forwardpositioner samt center. Sidste år spillede han for Al Wahda i de Forenede Arabiske Emirater. Han bliver Rabbits fjerde amerikaner.

Du kan se highlights fra Granberrys sæson i Værløse her:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen