fbpx
Find os her

Basketligaen

Player of the Month: Chris Nielsen

Det er blevet tid til sæsonens tredje Player of the Month, der for anden gang i sæsonen går til en spiller fra Randers Cimbria.

Randers Cimbria og i særdeleshed Chris Nielsen havde en flot december måned. Chris Nielsen var brandvarm og viste, at han stadig er Borgmesteren af Randers.

I alt snittede han imponerende 26 point. 34 af dem kom ude mod EBAA, hvor han var 8/13 fra treeren. Foruden Bakken-kampen havde hans treerprocent været på 56,6%, men 1/7 i den kamp trækker procenten ned, dog stadig på imponerende 45,5%. Det blev samtidig til et snit på 6,25 rebounds, 4,75 assist og 2,5 steal.

Til Fullcourt fortæller han, at han ikke anede, at han havde spillet så godt, men at hans gode offensive præstationer, skyldes holdets defensive præstationer.

Samtidig har de på holdet været klar over, at der har været indkøringsprocesen med ny træner og nye spillere, som mange af de danske klubber oplever hvert år, men holdet har været i stand til hurtigt at finde et godt samarbejde.

Der skulle også lige komme en stikpille til ligaens niveau, men hør alt det i interviewet.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen