fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Panathinaikos udeblev i protest

Galskaben i syden fortsætter.

Foto: Arkivfoto

Cirkusset i den græske liga fortsætter. Det var forventet, at en aktion meldt ud af Olympiacos ville koste dem deres fremtidige deltagelse i ligaen. Efter pokalsemifinalen mod Panathinaikos, hvor de midt i kampen gik i protest over dommerne, udeblev de efterfølgende fra en ligakamp, da de ikke ville dømmes af nogle dommerne fra semifinalen. Det kostede seks minuspoint og en bøde.

Siden blev de tre dommere ikke sat på Olympiacos’ kampe, men efter en protest fra Panathinaikos blev dommer, Panagiotis Anastopoulos, sat på i grundspillets sidste kamp. Derfor var det forventet, at Olympiacos ville trække og blive tvangsnedrykket, da de allerede har været udeblevet fra en kamp.

Nu har sagen taget en ny drejning, da Anastopoulos selv har bedt om at blive fjernet fra kampen efter et sammenstød med Olympiacos-fans. De stimlede nemlig sammen foran Anastopoulos’ hus og råbte skældsord efter dommeren. Den beslutning er blevet tage ilde imod hos rivalerne, der selv har valgt at trække sig fra deres kamp onsdag mod Kimi. De bliver derfor idømt en pointstraf på seks point og en bøde på 6.000 euro.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears