fbpx
Connect with us

Basketligaen

Overlegne ulve konsoliderede førstepladsen

Der var ingen slinger i valsen mod EBAA, da Wolfpack udbyggede i stillingen og satte sig tungt på førstepladsen i Pro B.

EBAA prøvede, men lykkedes så langt fra at udfordre hjemmeholdet BMS Herlev Wolfpack. Ulveflokken vandt alle fire perioder og udbyggede stille og roligt føringen, som kampen skred frem. Kampen endte 83-56 til Pro Bs førerhold, der nu er to sejre foran Værløse i regnskabet med tre kampe igen.

På intet tidspunkt nåede EBAA over 20 point i en periode, og da Wolfpack gjorde i tre ud af fire perioder, siger det sig selv, at afstanden mellem de to hold undervejs var til at se. 13 point lød forspringet på efter de første tre perioder, men med mere end en fordobling af det antal point i sidste periode, sikrede Wolfpack sig en overbevisende sejr.

Værternes Mathias Seilund blev topscorer med 19 point. Han skød imponerende 5/6 fra distancen og tog otte rebounds. Han blev efterfulgt af AJ Sumbry, der leverede 18 point, otte rebounds og hele seks block. Danijel Marsenic scorede kun to point, men havde en vild +/- på hele 30. Jonas Schaarup var gæsternes mest scorende med 16 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen