fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Ortiz fuldender måske Bears-trup

Forwarden Chris Ortiz fuldender Bakken Bears’ trup, hvis ikke man finder en erstatning til skadet Michel Diouf.

Foto: Vildmedfoto.dk

Som 13. mand i truppen afslutter Chris Ortiz jagten på nye spillere for en stund. For med Michel Dioufs operation i fingeren er Bears’ dør ikke helt lukket, hvis den rigtige spiller kan tilknyttes. Det fortæller Michael Piloz til Stiften.

Ortiz har dobbelt statsborgerskab med både amerikansk og puerto ricansk pas, men kommer stadig til at tælle som amerikaner, da Puerto Rico ikke er en del af Cotonou-aftalen. Det får dog ingen indflydelse for Bjørnene, da Ryan Evans er eneste mand i truppen, der ellers tæller som amerikaner.

Den 203 centimeter høje forward spillede i sidste sæson for finske Helsinki Seagulls, der netop har hentet den tidligere Næstved-spiller, Kazembe Abif.

26 årige Ortiz snittede over 37 kampe 15,4 point, 6,2 rebound og 1,6 assist. Henover sommeren har han holdt sig i gang hos Guayama i Puerto Ricos bedste række.

Der udover har han spillet tre kampe for det puerto ricanske landshold. Det skete tilbage i 2017 under de amerikanske mesterskaber. Det blev til i alt 23 minutters spilletid, fem point og fem rebounds.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears