fbpx
Find os her

Basketligaen

Nyt trænerteam på plads hos Wolfpack

BMS Herlev Wolfpack har fundet deres nye trænerduo, efter Thomas Quaade meddelte, at han stoppede.

Foto: BMS Herlev Wolfpack Facebook

Halvanden sæson med Thomas Quaade ved roret blev det til for BMS Herlev Wolfpack. To kvartfinaler og en overraskende pokalfinaleplads opnåede parterne sammen, men efter at Quaade meddelte sit stop i april, har Wolfpack været på jagt efter en ny træner.

Den nye trænerduo er fundet i egne rækker. Valget er faldet på Pascal Colman og Adrian Moss. Colman er ny fungerende cheftræner, mens Moss skal fungere som assistent- og udviklingstræner. Colman er blevet forfremmet efter at have været assistent for Quaade i seneste sæson, sammen med Moss, ved siden af tjansen som cheftræner for udviklingsholdet i første division.

Til klubbens Facebook-side udtrykker de to nye trænere begejstring over muligheden for at fortsætte samarbejdet.

”Jeg er spændt og glæder mig allerede til næste sæson, selvom nogens først lige er afsluttet. Jeg er utroligt stolt og beæret over, da sportsdirektør Tommy Nielsen bad mig komme med mine idéer og tanker til hvordan, jeg ville køre holdet som cheftræner” lyder det fra Pascal Colman.

Også Adrian Moss, der skal være assistenttræner for fjerde år i træk, glæder sig til udfordringerne med en ny mand i spidsen.

“Jeg er både glad og spændt over at skulle tilbringe min fjerde sæson hos Wolfpack. Vi vil også i år fortsætte med at vokse som hold og trænerteam.”

Sportsdirektør Tommy Nielsen er glad for, at det er lykkedes at finde et nyt trænerteam, der kender klubben ud og ind.

“Pascal og Adrian har et indgående kendskab til hvad, vi ønsker for klubben. De kender spillerne, de kender klubben og de kender de mekanismer, der er i dansk basketball. Med deres erfaring, internt og eksternt, håber vi på at kunne have en mere stabil udvikling” udtaler han ligeledes til klubbens Facebook-side.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen