fbpx
Find os her

Der var ikke meget, der tydede på, at Stevnsgade kunne fremtvinge en kamp 4 i deres serie mod Horsens IC efter to sikre Horsens-sejre i de første to kampe. Kampen endte  med den hidtil største Horsens-sejr i kvartfinaleserien.

Stevnsgade havde kun 7 spillere med til kamp, hvilket betød, at flere spillere måtte spille mange minutter. Holdets topscorer, Filip Rajovic, spillede samtlige 40 minutter.

Horsens IC lagde kampen ud med et 8-0 run, så var stilen ligesom lagt. Stevnsgade havde svært ved at få sat skuddene, mens især Shannon Hale var stærkt kørende i 1. periode, som Horsens vandt 29-11.

Den hurtige, store føring gjorde, at Horsens IC tidligt fik mulighed for at rotere bredt i kampen. Unge Oscar Jørgensen kom ind og startede med at sætte to 3’ere på to minutter. Stevnsgade spillede også meget efter at skyde 3’ere, hvilket lykkedes undervejs i 2. periode, men de kom aldrig tæt på Horsens, der fortsatte ufortrødent.

Stevnsgade har generelt haft det svært, fordi de ofte har været undersized, og med 45 rebounds til Horsens mod Stevnsgades 33, kunne gæsterne blot se til, mens årets sæson sluttede for deres vedkommende. Horsens IC vandt kampen 123-72.

Kampens topscorer blev Filip Rajovic (STE) med 21 point efterfulgt af Shannon Hale (HOR) med 20 point. Reggie Agbeto lavede en double-double med 16 point og 10 rebounds, mens Kevin Larsen blev sparet og kun fik 20 minutter, hvor det blev til 9 point.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen