fbpx
Connect with us

Basketligaen

Nye tider for Basketliga-redaktionen på Fullcourt

Tiden er inde til en ny tid på redaktionen for Basketligaen. Det betyder desværre, at vi må sige farvel til Aske Strandbygaard, som siden 2014 har været en yderst aktiv skribent og redaktør på Fullcourt. To nye basket-nørder er dog klar til at føre stafetten videre.

Den nu tidligere Basketliga-redaktør Aske Strandbygaard (Foto: Kristine Henningsen Schäfer)

Der er sket meget med basketball i Danmark, og ikke mindst dækningen af Basketligaen på Fullcourt i de senere år. Den gode fremgang kan vores basketliga-redaktør, Aske Strandbygaard, godt tilskrives stor del af. Aske har gået forrest og har skabt rigtig gode relationer til trænere, spillere og ledere rundt om i Basketliga-klubberne, som uden tvivl har betydet, at Fullcourt er blevet et mere seriøst medie i Danmark.

Hans stærke arbejde betyder dog desværre, at vi må sige farvel til ham med øjeblikkelig virkning. Aske skal nemlig i et års praktik på TV3 Sport i forbindelse med sin uddannelse som journalist. Samme vej gik vores daværende NBA-redaktør, Kasper Duun. Han har været i praktik i lidt over et halvt år nu, og han har optrådt i forbindelse med TV3s dækning af NFL. Et klap på skulderen til Fullcourt og til de folk, der frivilligt skriver på siden!

Men nu er tiden altså kommet for Aske, som dog forventer stadig at kunne skrive en smule, når der lige er tid til det. Han vil i hvert fald gerne takke for at have været en del af Fullcourt i de sidste 5,5 år.

“Først og fremmest har det været en kæmpe fornøjelse at være en del af Fullcourt i så mange år, hvor hjemmesiden virkelig har udviklet sig. Det har både budt på mange gode oplevelser og ikke mindst bekendtskaber på både siden og ude i klubberne. Fullcourt har på mange måder været mit hjertebarn i en årrække, men nu er jeg også kommet til den erkendelse, at jeg mangler timer i døgnet, hvis jeg skal fortsætte. Derfor er det bedst at give stafetten videre til nye ildsjæle, og jeg håber, at de nye er klar til at give den en skalle på Danmarks største basketballhjemmeside!”

Nye kræfter på plads

Det var naturligvis et chok for Fullcourt, da Aske måtte trække stikket, og det så faktisk utroligt svært ud, for at fortsætte dækningen af Basketligaen på Fullcourt, da vi samtidig har mistet en række gode skribenter. Vi var derfor ude med et opslag for et par måneder siden i håb om, at kunne finde nogle fuldgode erstatninger, som kunne fører den gode vibe videre.

Nu kan vi så præsentere vores to nye redaktører på Basketligaen. De to gange Benjamin skal danne grundlaget om Fullcourts Basketliga dækning i fremtiden i fælleskab, da de begge har masser at byde på. Begge er bosat i Aarhus, og er derfor tæt på kernen af topholdene i Basketligaen. Derudover tæller vores redaktion folk i København og Næstved pt. Så sidder du med en skribent i maven, og bor du i Svendborg eller København, så hører vi meget gerne fra dig.

Den første Benjamin, er Benjamin Hald Nielsen, som også har et brændende ønske om en dag at blive sportsjournalist, som Aske. Hans kvalifikationer ligger derfor lige til højrebenet.

“Mit navn er Benjamin Nielsen Hald, jeg er 21 år og er igang med at læse til journalist på Danmarks Medie-og Journalisthøjskole. Jeg vil gerne være med til at udvikle Fullcourts dækning af dansk basketball, så vi kan være med til at gøre basketligaen både sjovere og mere interessant for fansene. Basketligaen er inde i en positiv udvikling, og den udvikling skal Fullcourt være med til at skubbe til.”

Hans kommende medredaktør er Benjamin Ghoula, som er tæt omkring Bakken Bears, hvor han til kampene sidder med statistik for både Bakken og EBAA. Han kender derfor om nogen til Bakken Bears og Basketligaen. Samtidig studere han kommunikation på Aalborg Universitet.

“Benjamin Ghoula, bandwagon Clippers fan og nu redaktør for Fullcourt. Min opgave bliver primært at levere indhold vedrørende dansk basket. Jeg vil sikre, at Fullcourt forbliver kræs for kendere med træner- og spillerinterviews for at fremhæve profilerne og komme bag om kampene i Basketligaen”

Vi håber at både fans, spillere, trænere og ledere vil tage god i mod de nye folk på Fullcourt.

Kontakt til de to nye redaktører sker på følgende mailadresser:

Benjamin Ghould: benjamin.g@fullcourt.dk

Benjamin Hald: benjamin.hald@fullcourt.dk

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Basketligaen