fbpx
Find os her

Det kom bag på de fleste, at Randers Cimbria pludselig havde en ny mand på holdkortet, da de i aftes mødte Team FOG Næstved.

Devon Thomas er navnet, og han bliver i den grad et interessant bekendtskab i den danske Basketliga. Han måler blot 175 cm, men er utroligt væver i sine driblinger, og så vil han formentlig kandidere til at være en af ligaens hurtigste spillere.

Han kommer direkte fra NCAA1, hvor han spillede for Texas Tech, som er en af de større skoler i den kendte Big 12 Conference. Bakken Bears’ Jaye Crockett kommer også herfra.

Devon Thomas har dog ikke haft de mest vanvittige statistikker på holdet, som formentlig også er godt besat af talenter. Nu skal den 23 årige point guard, nu forsøge at skabe sig en karriere i Europa. Umiddelbart et perfekt fit for Randers, som har manglet en disideret pointguard. I kampen mod Næstved åbnede det i hvert fald gevaldigt op for Charlie Burgess og Chris Nielsen, som spillede ved siden af ham .

Han scorede 17 point og havde 4 assist. Desværre for hans ellers fine præstation, så endte han også med syv turnovers.

Vi fangede Devon Thomas efter kampen, se interviewet øverst i artiklen.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen