fbpx
Find os her

Basketligaen

Norsk landsholdsspiller til Værløse

Værløse Basketball Klub har netop præsenteret endnu en forstærkning forud for den kommende sæson. Denne gang har hovedstadsklubben hentet en norsk landsholdsspiller til klubben.

Foto: Værløse BBK, Facebook

Værløse Basketball Klub har mere eller mindre truppen på plads til den kommende sæson, men fredag præsenterede klubben dog en norsk forstærkning i form af landsholdsspilleren Espen Fjærestad, der kommer til Danmark efter fire år på college.

Den nu 24-årige Fjærestad spillede samtlige år for University of Wisconsin-Parkside, der spiller i NCAA Division II. Her startede han 26 ud af 27 mulige kampe i hans senior season, hvor han tilmed var anfører for holdet.

Han snittede 8,9 point, 1,6 assists og 1,4 rebounds, hvilket nordmanden gjorde med fornemme skudprocenter. Fjærestad omsatte således hele 95,5 procent fra straffekastlinjen, 42,3 procent fra distancen samt 44 procent generelt fra gulvet.

Flere af Værløse-spillerne har spillet mod deres nye medspiller på ungdomslandsholdene, hvor Fjærestad på et tidspunkt scorede hele 37 point mod de danske drenge.

Esben Fjærestad skal ved siden af basketball også studere på CBS.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Aske er redaktør på Basketligaen, og han har været en del af Fullcourt siden 2014. Aske kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde ham i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn. Aske er desuden stor fan af Los Angeles Lakers.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Basketligaen