fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Nimrod Hilliard returnere til Basketligaen

Som vi tidligere i dag kunne berette om på vores Facebook-side, så vender den amerikanske pointguard, Nimrod Hilliard, tilbage til Basketligaen. Men denne gang bliver det Bakken Bears, der får glæde af den lille boldkunstner!

Sådan så det ud, sidste gang Nimrod Hilliard havde sine fødder på dansk jord. En guldmedalje med Horsens IC. Sidenhen er det blevet til et ophold i den tyske 2. Bundesliga, og senest i Borås i Sverige. Her blev han kåret som årets MVP i sidste sæson.

Hilliard er hentet ind, for at styrke Bears-mandskabet i kampen om videre deltagelse i FIBA Europe Cup. Og her mener head coach, Steffen Wich, at Hilliard er en klar styrkelse af holdet.

“Når vi henter en spiller ind på dette tidspunkt, har det været vigtigt at finde en spiller, hvor vi er sikre på et højt niveau og som vi samtidig ved vil kunne fungere i et dansk basketballmiljø,” fortæller han.

Nimrod Hilliard tiltræder med øjeblikkelig virkning, og vil således allerede være klar til kamp i næste uge, når Bakken Bears skal en tur til Ungarn, hvor Egis Körmend venter. En vigtig kamp for Bakken, eftersom de tabte hjemmekampen til ungarerne.

Leder du efter en lækker sweatshirt til denne vinter? Så tjek NordicBasketball.com ud nu.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Bakken Bears