fbpx
Find os her

For blot tre dage siden mødte de to hold hinanden i Næstved, hvor Randers hev en overbevisende sejr hjem 107-91. I aftes var det så Næstveds tur til at krydse bælterne og revanchere nederlaget.

Kronjyderne stillede i dag til kampstart med Patrick Nielsen, Deuce Bello, Kyndahl Hill, Charlie Burgess og Richard Thomas. Gæsterne indledte kampen med Chris Gabriel, Ray Sanders, Kazembe Abif, Conner Washington og Troy Franklin på banen.

 

Første halvleg:

De to hold kom meget sløvt igang offensivt. Efter fem minutters spil var stillingen 8-8. Næstved havde fundet de lange skud frem, men kunne ikke ramme en treer om det gjaldt deres liv. Holdet fik sendt ni treere afsted i første periode, men ikke én fandt vej ned gennem nettet. Næstved fik dog hentet mange af skuddene igen. Ved hjælp af 5 offensive rebounds holdt de sig inde i kampen. For Randers spillede den nyankomne Richard Thomas en god første periode. Med sine ti point holdte han Randers i spidsen, og de kunne gå til pausen oppe 21-16.

To minutter inde i anden periode ramte Conner Washington endelig Næstveds første treer og skar Randers’ føring ned til 23-21. Gæsterne havde dog stadig svært ved at ramme kurven og med to hurtige scoringer af Randers, lurerede problemer forude for Næstved. Kronjyderne var imidlertid i julehumør og gav bolden væk tre angreb i træk, hvilket lod udeholdet udligne kampen, da Devin Daly ramte holdets anden treer (på 14. forsøg). På trods af de mange brændte skud hang Næstved med i kampen og var foran ved pausen med et enkelt point. Stillingen i Randers var 43-44 efter to perioder.

 

Anden halvleg:

De dårlige procenter bag treeren i første halvleg var hurtigt glemt af udeholdet. Næstved ramte tre treere i perioden på fem forsøg og perioden blev vundet sikkert. Fem forskellige spillere scorede for gæsterne som vandt perioden med syv point. Hjemmeholdet virkede til at have overtaget de dårlige skudprocenter, da de blot ramte fem af deres 15 forsøg i perioden, og missede alle fem forsøg fra distancen. På vej ind til sidste periode var stillingen således 55-63.

Næstved havde inden periodestart godt fat i kampen, og kunne begynde at glæde sig over at hævne nederlaget fra i mandags. Da Næstved ramte to treere i de første minutter så det ud til at være slut, men Randers var klar med en sidste kraftanstrengelse for at vende kampens gang. Det lykkedes dem at skære Næstveds føring ned til fire med to minutter igen ved stillingen 72-76. Conner Washington smed dog et minut senere bolden gennem ringen og øgede føringen for en stund. De sidste par minutter udviklede sig til en klassisk kamp på straffe, hvor Randers forsøgte at få nogle ekstra angrebsmuligheder ved at sende udeholdet på linjen så meget som muligt. Næstved var så flinke kun at ramme tre ud af otte straffekast og gav dermed Randers en chance. De tre straffe skulle vise sig at være nok til at vinde kampen. 78-81 endte kampen og Næstved hævnede nederlaget fra tidligere på ugen.

 

Næstved hentede 15 offensive rebounds i kampen og særligt i første periode, hvor trepointsforsøgene ikke ville i, holdt det dem inde i kampen. Højeste scorende spiller for holdet blev Kazemebe Abif med 19 point.

For hjemmeholdet tog Chris Nielsen æren med 17 point. Han ledte fire Randersspillere i tocifret scoring.

Mere fra Basketligaen