fbpx
Find os her

Sydsjællænderne fra Næstved havde i det første kvartfinaleopgør vundet en sikker sejr over Rabbits, og skulle her til aften forsøge at øge forspringet yderligere, mens Svendborg skulle forsøge at udligne serien.

Team FOG Næstved var i aftenens kamp uden deres store sydafrikaner Chris Gabriel, som måtte sidde ude i dagens kamp på grund af en karantæne fra forrige opgør.

Næstved kom buldrende fra start

Næstved viste i den grad, at de var klar til kamp og kom blæsende fra start. De fik hurtigt etableret et forspring ved hjælp af effektivt angreb og aggressivt forsvar. Kaninerne fra Svendborg havde i kampens begyndelse utrolig svært ved at spille sig igennem Næstveds hårde forsvar, og det virkede til, at de var lidt modløse.

Svendborg fik bedre fat i anden periode, men formåede ikke at hente Næstveds forspring. Svendborgs forsvar havde især svært ved at håndtere amerikanske Troy Franklin, som virkelig var kommet for at spille.

I tredje periode viste Svendborg momentvis stærkt forsvar og stor aggressivitet og kom af flere omgange op og udlignede. Særligt Jacob Enevold spillede stort, og gjorde rigtig ondt på Næstveds forsvar.

I slutningen af tredje periode fik Svendborgs Claus Magaard en usportslig fejl, og dette virkede til at være kampens vendepunkt. Sydsjællænderne kom hurtigt foran med ti point, og Svendborg formåede aldrig at lukke det forspring igen.

Kampen endte med en relativ stor sejr på 67-82, og Næstved er nu foran 2-0 inden det tredje og muligvis sidste kvartfinaleopgør mod Svendborg på mandag.

Straffekast blev afgørende

Næstved formåede at komme på straffekastlinjen hele 28 gange i kampen og scorede på imponerende 27 af dem. En flot indsats fra Næstved, som i den grad må siges at have været med til at afgøre kampen.

Næstveds Troy Franklin spillede også en stor kamp med 15 point, ti assists og otte rebounds. Franklin spillede samtlige 40 minutter i kampen. Kampens topscorer blev Næstveds Kazembe Abif med 19 point.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Alexander er skribent på Basketligaen, og har været en del af Fullcourt siden 2017. Alexander kommer fra Svendborg, og har selv spillet basket i 7 år. Derudover er han ansvarlig for statistikker i Svendborg Rabbits og er derfor altid at finde i kaninhulen, når Rabbits spiller. Alexander er desuden stor fan af NBA-holdet Milwaukee Bucks.

Mere fra Basketligaen