fbpx
Connect with us

Basketligaen

Næstved siger farvel til Ofoegbu og goddag til ny serber

Med undtagelse af pokalsejren over Svendborg Rabbits i sidste uge, så har sydsjællænderne lidt et enormt formdyk, og til dato blot vundet et enkelt opgør mod et Pro A hold. Det får nu konsekvenser for holdets ene guard, Uche Ufoegbu.

Foto: Robert Piil

Efter en række skuffende resultater, har Team FOG Næstved nu været nødsaget til at i truppen. Uche Ofoegbu er der blevet skiftet ud med nyt serbisk blod.

Det meddeler sydsjællænderne i dag på deres website. Erstatningen er den 26 årige pointguard Aleksandar Solokovic, der kommer til fra den bedste bosniske basketliga. Her snittede han i sidste sæson 10,5 point, 5,1 assist og 4,1 rebounds.

Han måler 193 cm, og kan spille begge guard pladser. Begrundelsen for udskiftingen er i følge klubben, at Ofoegbu ikke passede ind på holdets nuværende sammensætning, men ønskede en mere dicideret point guard som backup for Jahmal Jones.

Ofoegbu har ellers leveret fine stats i Basketligaen, hvor han snittede 14 point og knap 5 rebounds. Han viste sig desværre for svingende, og viste mangler i sit trepointsskud, hvor han blot satte 22% af hans skud. En hæmsko for et Næstved hold, der i seneste kamp mod Randers blot ramte 25% fra distancen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Basketligaen