fbpx
Connect with us

Basketligaen

Næstved og Bakken tørner ud i vigtig duel

Der er rigeligt på spil i dagens opgør. For Bakken gælder det topplaceringen i ligaen, mens FOG kæmper for hjemmebanefordel i kvartfinaneleserien

Næstved møder hjemme Bakken Bears. Bears er tvunget til sejr, hvis de skal holde sig inde i kampen om førstepladsen.

Bakken Bears befinder sig pludseligt fire point efter føreholdet Randers, dog med to kampe i hånden. Aftens kamp mod FOG Næstved er derfor et ”must-win”.

FOG er derimod placeret i den anden ende af ligaen. Med skuffende resultater, men fornuftigt spil, må de tage til takke med en delt 5. plads med Rabbits – begge har 20 point; fire bag Bakken. FOG har en kamp i hånden, i forhold til Rabbits, og kan derfor glide forbi dem, hvis de tager en uventet sejr over Bakken.

FOG og Bakken mødtes to gange i December. Bakken sejrede i begge opgør med henholdvis 95-79 og 91-72. FOG har forstærket sig siden, og intet er derfor givet på forhånd. De har senest erhvervet guard Alexander Solokovic, som har gjort sig positivt bemærket siden sin ankomst.

Kampen indeholder desuden et brødreopgør mellem Bakkens Darko Jukic og hans bror Zarko.  Alt i alt er der lagt op til basketdrama fra øverstehylde.

Kampen kan ses kl. 18.30 på fanseat.com

Køb dit NBA-gear her

More in Basketligaen