fbpx
Find os her

Det har stået stille i det sydsjællandske, men nu har Team FOG Næstved også meldt sig ind i transfer ræset. Man har således meddelt, at man har skrevet kontrakt med den amerikanske guard, Conner Washington, der kommer til fra de engelske mester Leicester Riders.

Den 25 årige amerikaner kommer til Næstved efter at have brugt 5 sæsoner hos Leicester Riders. Her er det blevet til 2 mesterskaber og 3 pokaltitler. Conner Washington kan pryde sig af flere gange at være holdets mest forbedrede spiller, samt både udvalgt til årets hold i England samt årets forsvarshold.

Conner Washington har haft flere tilbud i det engelske, blandt andet hos sin klub Leicester Riders, men valget er faldet på Team FOG Næstved, hvor han kender klubbens assistent træner, Chris Gillett, fra deres fælles tid i Leicester.

Til Sjællandske.dk udtaler Team FOG Næstveds direktør, Andreas Larsen, at det er på varme anbefalinger fra Chris Gillett, at man hentede Conner Washington til klubben. “Chris har anbefalet Conner som en fantastisk atletisk spiller, der også har hovedet med sig. Han er sympatisk, har en rigtig god attitude og er en rigtig holdspiller” siger Andreas Larsen, mens holdets sportschef, Thomas Foldbjerg, følger op og kalder ham en en god skytte, og påpeger, at er han meget atletisk.

Se highlightvideo med Conner Washington her

Foto: Team FOG Næstveds Facebook-side

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen