fbpx
Find os her

Basketligaen

Miskovic smutter også, og flere på vej

I sidste uge kom der lidt oprejsning for Randers Cimbria, da man meldte ud af man havde fået Nicky Nielsen tilbage på banen. Sammen med 3 andre tidligere spillere. Dermed fik man lappet lidt af hullet, efter man har mistet en lang række af spillere de sidste par uger.

Nu kan Randers så løfte sløret for at også Ivan Miskovic er fortid i klubben. Han fortsætter i den Rumænske liga. Dermed har Randers nu sagt farvel til 5 væsentlige profiler på kort tid, og flere skulle endda være på vej væk. Alt dette sker for at redde klubben, som er i store økonomiske problemer.

Chanan Colman er en af de spillere der også har forladt klubben, og han fortæller flere interessante ting om forholdende i Randers. Det interview kan du læse i morgen her på Fullcourt.dk

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen