fbpx
Connect with us

Basketligaen

Mile Nedic er begejstret for sin nye træner

Den unge Stevnsgade-spiller, Mile Nedic, er meget tilfreds med den nye coach Mladen Ostojic’ tiltræden i klubben.

Foto: Robert Dines-Rasch

Stevnsgade har langt fra haft de mest imponerende statistikker i Basketligaen, siden de i 2015 atter var at finde i Basketligaen. Til gengæld har de vist landets unge spillere, at hvis de vil have spilletid, så er klubben det rigtige sted at være. Her er Filip Rajovic, der i år er at finde hos Team FOG Næstved, et godt eksempel.

En af de spillere, der i denne sæson får mange minutter, er unge Mile Nedic. Han kom til klubben i sommers, men det stod ikke i kortene, at det ville være på Nørrebro, man kunne finde Nedic.

“Jeg vidste ikke helt præcist, hvor jeg skulle spille til at starte med, men da jeg hørte at Ostojic (Mladen, red.) kom til klubben for at være træner, vidste jeg med det samme, at jeg ville spille i Stevnsgade.”

“Han er en fantastisk træner. Han lægger meget vægt på de små detaljer, som er med til at gøre os til bedre basketspillere. Han har en masse viden inde for basketverden, og han deler den med os hver dag. Han giver alle spillerne en chance for at bevise deres værd, og hvad de kan bidrage med på holdet.”

Den mentale styrke er vigtig

Det har været en hård start for Stevnsgade-mandskabet. Det er blevet til nederlag i holdets fem første kampe. Det tager dog ikke pusten fra Mile Nedic, der er den spiller i klubben, der har spillet næst flest minutter i sæsonen efter topscorer Stefan Jevric.

“Det kan godt være, vi har startet sæsonen med fire nederlag, og selvfølgelig er det ikke sjovt at tabe, men sådan er det nogen gange, og vi må ikke lade det påvirke os. Vi har et ungt hold, og har stadig en masse at lære, og vi giver aldrig op.”

“Måden vi holder hovedet højt på er, at vi støtter hinanden, vi tror på hinanden, og presser hinanden til at blive bedre til hver træning.”

“Jeg synes, mødet med landets bedste basketliga har været godt og positivt. Jeg synes, niveauet er højt i forhold til, hvordan det var for nogle år tilbage.”

I sine fem kampe har Mile Nedic snittet lidt over 25 minutter per kamp. Han har i snit scoret 7,2 point, taget 4,8 rebound, lavet et steal og næsten en assist. Hans stats betyder dog ikke meget for ham, som holdets indsats gør.

“Det er ikke rigtig noget, jeg går op i. Jeg kommer til hver kamp klar til at yde mit bedste og kæmpe for en sejr. Det er ikke vigtigt for mig, om jeg har 10 assist eller 0, så længe holdet spiller godt, og vi får en sejr.”

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen