fbpx
Find os her

Bakken Bears kom til opgøret mod Team FOG Næstved ud med et helt anden energi end man har set dem i de to første opgør i DM-semifinalen. En energi som ifølge Michel Diouf ligger i Bakken Bears’ blod.

Den afrikanske center spillede en stor rolle i kampen, hvor han nærmest ikke kunne ramme forbi i første halvleg hvor han skød 88%. Diouf sluttede kampen af med 20 point, 6 rebounds, 1 assist og 2 blocks.

Se videoen og hør ham fortælle om kampen hvor Bakken Bears dominerede Næstved mod en sejr på 100-84, og hvad han forventer at de to kommende opgør mod hhv. Avellino i FIBA Europe Cup og Team FOG Næstved i DM-semifinalen.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Bakken Bears