fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Mathias Bach trækker sig tilbage som assistent træner for Bakken Bears

Siden 2010 har Mathias Bach været fast inventar på Bakken Bears bænken, men nu er det fortid for den vellidte assistent træner i Aarhus.

Mathias Bach til venstre, stopper for Bakken Bears. Arkivfoto: Vildmedfoto.dk

Som det er her i livet, så skal man af og til gøre status på hvor man er henne i livet. Med 2 børn og en kone der også ofte er udenlands, har Mathias Bach valgt at trække stikket som assistent træner for Bakken Bears.

Det har uden tvivl været en hård beslutning for Mathias Bach, men nogen gange må man også bare have familien i første række. Hovedpersonen selv har også kun positive ord at sige omkring sin tid for Bakken Bears.

“Jeg er selvfølgelig ked af at jeg på nuværende tidspunkt ikke kan være en del af Bears. Det er en fantastisk organisation at være i, og bidrage til. Jeg har været heldig at få mange kæmpe store og gode oplevelser både sportsligt og personligt. Det er en fornøjelse at komme til træning hver dag og se dygtige spillere arbejde hårdt og dedikeret. Det er et privilegie at arbejde sammen med dygtige kolleger, der altid har gjort hverdagen sjov og interessant (ingen nævnt, ingen glemt). Og så har det altid været en stor glæde at omgås fans, frivillige, sponsorer og alle andre der følger og brænder for Bears. En stor tak til alle jeg har arbejdet sammen med i og omkring Bears – vi ses i hallen,” afslutter Mathias Bak med at fortælle i pressemeddelelsen fra klubben.

Som erstatning for Mathias Bach har Bakken Bears fået Anders Sommer ind. Han har tidligere trænet Værløse i 1. division, og har også selv været aktiv for holdet tidligere.

Anders Sommer har FIBAs højeste træneruddannelse og har generelt god erfaring indenfor trænergerningen og ikke mindst en god viden inden for basketball. Den nye assistent træner glæder sig også til at komme i gang.

“Jeg har gennem nogle år haft ambition om at blive elitetræner på fuld tid. Det topprofessionelle setup og internationale perspektiv i Bakken overbeviste mig om at timingen nu er rigtig. Kombinationen af stærk vinderkultur, talentarbejde og konstant fokus på udvikling inspirerer mig. Jeg ser frem til at bidrage til nye toppræstationer,” fortæller han.

Skiftet mellem de to trænere sker glidende fra den 4. november, hvor Anders Sommer har første arbejdsdag, og til den den 13. november, hvor Mathias Bach runder af med udekampen mod ungarske Egis Körmend i FIBA Europe Cup.

Husk at se topbraget mellem Bakken Bears og Horsens IC i morgen her på Fullcourt.dk.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Bakken Bears