fbpx
Find os her

Basketligaen

Magaard stopper i Svendborg

Det er en mand med mange kampe, mange point og rutine for en enkelt klub, der mandag aften annoncerede sit karrierestop.

Foto: Vildmedfoto.dk

Fredag aften tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears, og det bliver på alle måder en speciel kamp. Begge hold er ubesejrede i sæsonen og skal vise, hvem der pt. er det stærkeste hold i Danmark.

Samtidig bliver det Svendborg-koryfæet Claus Magaards sidste kamp. Det skriver Svendborg Rabbits på klubbens Facebook-side.

Det er Claus Magaard selv, der har valgt at stoppe karrieren nu for at få mere tid i hverdagen til familien. Udover at blive Magaards sidste kamp, så bliver det samtidig også hans kamp nummer 400 i Basketligaen.

Claus Magaard startede sin karriere i Basketligaen for Svendborg tilbage i sæsonen 2003/04. Her lagde han ud med, i en alder af blot 18 år, at score 12 point, tage syv rebounds, lave to assist, et steal og et block i sin debut i nederlaget til Horsens. Dengang spillede han blandt andet sammen med hans senere træner, Craig Pedersen.

I alt blev det til næsten 15 sæsoner i Basketligaen, hvor han altid har spillet for Svendborg Rabbits kun afbrudt af et år i USA. I den tid vandt han mesterskabet en enkelt gang tilbage i 2010, mens han har fået seks sølvmedaljer, to bronzemedaljer samt to pokaltitler, den seneste i 2014.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen