evn-dk
Fullcourt
8. aug 2017 - 9:50

Luciano de Souza vender tilbage til Basketligaen

Efter to sæsoners fravær fra landets bedste række, er brasilianske Luciano de Souza igen klar til at optræde i Basketligaen. Senest prøvede han lykken i SISU, men det gik ikke og nu prøver han sig så i Stevnsgade.

Foto: Frank Nielsen

Den nu 30-årige brasilianer kom til Danmark i 2013, hvor han optrådte for Team FOG Næstved i Basketligaen. Her var han en af holdets profiler, med 13,2 point og 4,5 rebounds i snit.

#
14
NAVN
Luciano de Souza
NATIONALITET
bra Brasilien
POSITION
PF
HØJDE
202
VÆGT
104
KLUB
Wolfpack Basketball
TIDLIGERE
SISU, Stevnsgade Basket, Team FOG Næstved
FØDSELSDAG
19. dec 1986
ALDER
31

Samarbejdet med klubbens daværende træner, Bogdan Karaicic, fungerede dog ikke alt for optimalt, og derfor måtte han forlade klubben midtvejs i sin anden sæson for sydsjællænderne.

I sæsonen efter forsøgte han sig i SISU, men her blev det blot til en enkelt kamp, før han af personlige årsager valgte at trække sig. I sidste sæson var Luciano en tur i første division, hvor han var Køges store profil.

Nu er Luciano så på plads i Stevnsgade, som glæder sig meget til at få ham på banen.

“Jeg er meget tilfreds med, at vi har kunnet lave en aftale med Luciano. Jeg er sikker på, at han vil være af stor værdi for os. Når Hrannar er i stand til, at lande Luciano kan jeg kun udtrykke min glæde, da det endnu en gang beviser, at vi fandt den rigtige sportschef,” fortæller direktør Simon Marquardsen.

Vi husker især dette dunk fra Luciano, som måske var et af 2014-sæsonens teknisk bedst udførte!

-

Seneste nyheder