fbpx
Connect with us

Basketligaen

Live: Team FOG Næstved tager imod Randers Cimbria

Mandag aften mødes Team FOG Næstved og Randers Cimbria for anden gang i denne sæson. Denne gang er det på sydsjælland, og Team FOG Næstved vil forsøge at tage den første sejr mod et Pro A-hold.

Mandag aften tager Team FOG Næstved hjemme i mod Randers Cimbria, og der er i den grad lagt op til et spændende Pro A-opgør. Sidst de to mandskaber stod overfor hinanden, fik vi en spændende og intens omgang basketball. Randers endte med at trække sig bedst ud fra kampen med en 4-points sejr.

Aftenens hjemmehold fik ikke ligefrem den bedst mulige start på sæsonen, og 10 kampe inde i sæsonen står det ikke bedre til. Team FOG Næstved har vundet seks ud af ti kampe, men de har endnu ikke formået at slå et Pro A-hold, da det er blevet til nederlag mod samtlige fem hold Pro A-hold.

Denne start har betydet flere udskiftninger i Næstved-truppen, og cheftræner Arnel Dedic kan umuligt være tilfreds med, hvordan hans tropper har spillet mod Pro A-holdene hidtil. Næstved er i øjeblikket inde i en stime på to sejre mod henholdsvis EBAA og BMS Herlev Wolfpack.

Næstveds modstander mandag aften har derimod fået en drømmestart på sæsonen. Hidtil har de spillet 11 kampe og har trukket sig sejrrigt ud ti af dem. Imponerende præstationer fra kronjyderne, og mon ikke at cheftræner Jimmy Moore er godt tilfreds med hvordan holdet spiller for tiden. Det eneste nederlag var til Bakken Bears som er det eneste hold. der stadigvæk er ubesejrede.

Randers Cimbria ligger i skrivende stund på førstepladsen i Basketligaen og er inde i en stime på otte sejre, mens sydsjællanderne ligger på en fjerdeplads.

Følg med lige her kl. 19:30 mandag aften, for at se opgøret mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria.

Du kan forresten følge med på vores Instagram-profil @Fullcourt.dk, hvor Randers´Rasmus Bach lige nu er i færd med at lave vores ugentlige Instagram Takeover.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

More in Basketligaen