fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Live: Team FOG Næstved gæster Bakken Bears i Aarhus

Det er så småt ved at være en tradition, at Team FOG Næstved og Bakken Bears står overfor hinanden i starten af december. Og igen i år vil Bakken Bears´ årlige Teddy Bear Toss-event finde sted.

Eventet går ud på, at når Bakken Bears rammer deres første trepointsskud, må de fremmødte fans kaste bamser på banen. Banen vil efterfølgende blive ryddet for bamser, og disse bamser vil blive doneret til Børnenes Kontor, hvor de vil blive lagt i de julegaver til børn og familier, der får julehjælp.

Derfor er aftenens kamp speciel, men derudover er kampen i aften mellem de forsvarende danske mestre og bronzevinderne fra sidste sæson – og i denne sæson har sydsjællanderne Zarko Jukic på holdkortet. Vi vil derfor se storebror mod lillebror i form af Bakken Bears´ Darko Jukic mod Team FOG Næstveds Zarko Jukic.

Fulde af selvtillid

Næstved havde i fem opgør mod Pro A-hold været det tabende hold – lige indtil i mandags, hvor brandvarme Randers Cimbria var på besøg i Næstved. Næstved fik hul på bylden og tog deres første sejr mod et Pro A-hold.

Udeholdet kan således gå ind til aftenens kamp fulde af selvtillid ovenpå sejren i mandags mod Randers Cimbria. Modsat Næstved har Bakken ikke været i kamp i otte dage.

Bakkens seneste kamp var mod Legia Warszawa fra Polen i FIBA Europe Cup. Bakken var på forhånd sikret videre avancement til næste runde i den europæiske turnering, men en førsteplads i gruppen var på spil.

De aarhusianske bjørne fik sig en 3-pointssejr og endte med at vinde deres gruppe i det indledende gruppespil i FIBA Europe Cup.

Det er derfor to hold, som begge vil forsøge at bevare momentum med en sejr i Vejlby-Risskov Hallen torsdag aften.

Kampen kan ses lige her kl. 18:30.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

More in Bakken Bears