fbpx
Connect with us

Basketligaen

Live: Randers Cimbria og Svendborg Rabbits tørner sammen i aften

I aften er Basketligaen atter tilbage på Fullcourt og Fanseat, når formstærke Randers Cimbria møder Svendborg Rabbits, som har haft lidt svært ved at holde et jævnt niveau. Se kampen lige her kl. 18:30 i aften.

Vi sidder som altid klar til at sende live fra Pro A kampene, og det gør vi også i aften når vi skal endnu en tur til Randers, hvor vi skal dække kampen mellem Randers Cimbria og Svendborg Rabbits.

Hjemmeholdet har fået en fantastisk start på sæsonen, og har nu en sejrsrække på hele 7 kampe. Senest gik det udover Horsens, som Randers i 3 perioder havde totalt styr på. I fjerde periode gik luften dog lidt af balonen for kronjyderne, og Horsens var lige ved at nappe sejren til slut.

Svendborg har haft en lidt sværere start på sæsonen, hvor de bl.a. er blevet til nederlag til Pro B holde fra Wolfpack. Men derudover har man fået sejre mod Næstved. De to hold har allerede mødtes en gang i denne sæson, her vandt Randers relativt sikkert.

Favoritværdigheden må da også lægge hos kronjyderne, som virkelig ser ud til at have ramt hovedet på sømmet i denne sæson. Og med tilgangen af Alan Voskuil bliver det formentlig kun bare bedre for dem. Om han er med til aftenens kamp i aften vides endnu ikke, men han har dog fået spilletilladelsen på plads.

Husk at se med her på siden kl. 18:30 i aften.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Basketligaen