fbpx
Find os her

Basketligaen

Kæmpe magtdemonstration af Horsens sendte dem i finalen

Der var simpelthen bare kæmpe niveau forskel på Horsens IC og Team FOG Næstved i denne semifinale-serie. Det må man bare erkende. Aftenens tredje og afgørende kamp, mellem de to mandskaber, blev en sand opvisning af de gule fra Horsens som tog en flot 109-66 sejr.

Arkivfoto: Vildmedfoto.dk

Horsens gjorde her til aften ekstremt kort proces mod Team FOG Næstved, som havde kniven for struben inden den tredje semifinale-kamp. Horsens havde bragt sig stensikkert foran med 2-0 i serien, så de skulle blot bruge en enkelt sejr mere, for at kunne kalde sig finalister i dette års Basketliga.

Man kunne måske havde forventet, at gæsterne fra Næstved ville kommende blæsende fra start, for at få en god start på kampen. Men det blev slet ikke tilfældet. Hjemmeholdet kom enormt disciplineret fra start, og lod intet overlade til tilfældighederne. Efter syv minutter stod der 13-0 på måltavlen, og gæsterne havde på ingen måder held i afslutningerne.

Modløsheden var i den grad til at få øje på for sydsjællænderne, som ellers fik bedre gang i scoringer i mod slutningen af første periode. Det blev dog hverken til spænding, eller nogen tæt kamp, for Horsens var simpelthen bare bedre.

Hjemmeholdet sad på alt i kampen, og lod på ingen måder Næstved få et af sine velkendte runs. Så alt i alt en flot koncentreret kamp af Horsens. Næstved derimod spillede formentlig en af holdets dårligste kampe i denne sæson. Når dette er tilfældet, så har man bestemt heller ikke fortjent en plads i finalen.

For Horsens venter der nu en finale, som bliver mod enten Bakken Bears eller Randers Cimbria. De to hold skal hold, skal dog ud i en fjerde kamp på mandag, før de ved hvem der skal op i mod Horsens. Og samtidig finder vi også ud af, hvem der skal spille trøstekamp mod Team FOG Næstved om årets bronzemedaljer.

Alt i alt må det være en kæmpe skuffelse for sydsjællænderne, som i sidste sæson var yderst tæt på en finaleplads. Håbet var derfor klart, at man ville have været i finalen i år. At det så langt fra blev tilfældet, er en kæmpe streg i regningen for Team FOG Næstved.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen