fbpx
Find os her

Basketligaen

Jordan Mathews og Chris Nielsen må en tur i karantæneboksen

Det gik hårdt for sig, da Team FOG Næstved og Randers Cimbria mødtes i torsdags. Så hårdt at de to spillere nu må sidde over de næste kampe.

Foto: Robert Piil

Det var måske noget af det værste man har set i Basketligaen nogensinde, da Jordan Mathews sendte en lige højre afsted mod Chris Nielsens ansigt i kampen mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria i sidste uge.

Der skete dog ikke mere i situationen, som Chris Nielsen selv startede, ved at være lidt skarp i sin mund overfor Mathews. Det sendte i første omgang Jordan Mathews ud af kampen, men nu må han også sidde over i sit holds næste to kampe.

Sydsjællænderne har ellers ikke lige frem brug for, at mangle deres bedste mand i disse kampe. På torsdag skal de nemlig til Horsens og den 21. november skal de til Svendborg. Så altså to svære kampe for Team FOG Næstved.

Man kan mene at han er sluppet billigt, men der har formentlig været formildende omstændigheder, da Chris Nielsen selv lagde op til øretæven. Lidt retfærdighed er der dog i sagen, da den rutinerede dansker også må sidde over i næste kamp for Randers. Den dom er dog afsagt på baggrund af hans to usportslige fejl i kampen.

Randers må derfor undvære Chris Nielsen i deres næste kamp mod Svendborg Rabbits, som også kan vise sig at blive en vigtig kamp for kronjyderne.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen