fbpx
Find os her

Basketligaen

Jordan Mathews: Jeg synes vi var godt forberedt

Udadtil kunne det godt se ud som om, at Team FOG Næstved-spillerne på ingen måde var forbedredte på torsdags aftens kamp mod Horsens. Holdets topscorer i denne sæson, Jordan Mathews, synes dog at holdet var klædt godt på til kampen.

Arkivfoto: Robert Piil

Det blev noget af en afklapsning for Jordan Mathews og Team FOG Næstved i går aftes, da de blev smidt på røv og albuer ud af dette års slutspil af Basketligaen.

Problemer opstod allerede fra kampen start, hvor sydsjællænderne på ingen måder kunne finde netmaskerne. Der skulle således gå hele syv minutter af kampen, før PJ Thompson kunne lukke op for sluserne på to straffe. Holdets store profil Jordan Mathews, synes dog at holdet var godt forberedt.

“Jeg synes vi havde en god plan for gårsdagens kamp, men vi startede ud rigtig skidt, hvilket puttede os ned i et hul. De lavede nogle unikke ting i går, ved hele tiden at bytte på screeninger. Det gav os voldsomt store problemer. ”

Screeninger eller ej, så var der over en bred kam bare klasseforskel på de to mandskaber i denne serie, men Jordan Mathews synes resultaterne er en smule misvisende, og er overbevist om at små ændringer måske kunne have gjort udfaldet anderledes.

“Jeg synes vi var godt forberedt, men kampene gik bare ikke vores vej. I kamp to gravede vi os selv ned i et hul. De er et godt hold, men jeg er sikker på, at hvis vi havde ændret et par småting, så havde udfaldet også været anderledes.”

Nu venter der en bronzekamp for Team FOG Næstved, før de kan gå på en skuffende sommerferie, uden den finaleplads de havde håbet på. Mathews er dog klar, til at slutte sæsonen godt af, og få endnu et stykke metal til sydsjælland.

“I forhold til bronzekampen, som formentlig bliver mod Randers, så har det kæmpe betydning at slutte godt af, da det er vigtigere at slutte af med en sejr, frem for et nederlag.”

Head Coach i Næstved, Chris Gillet, har været en anelse udskældt, bl.a. af de lokale fans og presse. Men Mathews vil ikke kloge sig på, om der kunne være gjort andre taktiske dispositioner, men hæfter sig i stedet ved, at han synes det har været en god sæson.

“Jeg synes overordnet set det har været en god sæson, hvor vi har gået til den, men i forhold til om det taktiske kunne være gjort bedre, så er det op til vores trænere at vurdere dette.”

Jordan Mathews ved endnu ikke hvor karrieren fortsætter efter sommerferien, men mon ikke der er bud efter den stærke amerikanere, fra stærkere europæiske ligaer.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen