fbpx
Find os her

Han var uden tvivl en af de største profiler i FIBA Europe Cup, i den netop afsluttede sæson. Næsten hver uge var han på toplisterne over highlight, med et utal af lækre dunks og detaljer.

I turneringen nåede den 201 cm høje amerikaner, at lave 15,4 point og 7,6 rebounds pr. kamp. Specielt i slutspillet viste han lovende takter, og mod netop Le Portel i kvartfinalen, var han med til at sikre Bakken Bears sejren med 16 point og 17 rebounds i kamp to.

Det fik franskmændendes øjne så meget op for Jaye Crocketts kvaliteter, at de nu har underskrevet en aftale med ham for den kommende sæson.

Le Portel endte i år på en 11. plads i den bedste franske liga, og nåede altså frem til kvartfinalen i FIBA Europe Cup, hvor Crockett og Bakken Bears, noget overraskende besejrede dem.

“Vi hentede Crockett for et år siden, og han har på perfekt vis formået at udnytte sin sæson i Aarhus til at få succes – både med holdet og individuelt. Det er naturligt, at Jaye tager næste skridt i sin karriere og kommer i en af de fem bedste ligaer i Europa”, udtaler sportsdirektør i Bakken Bears, Michael Piloz, til klubbens Facebook side.

Se nogle af Crocketts highlights fra FIBA Europe Cup herunder:

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Bakken Bears