fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Han var uden tvivl en af de største profiler i FIBA Europe Cup, i den netop afsluttede sæson. Næsten hver uge var han på toplisterne over highlight, med et utal af lækre dunks og detaljer.

I turneringen nåede den 201 cm høje amerikaner, at lave 15,4 point og 7,6 rebounds pr. kamp. Specielt i slutspillet viste han lovende takter, og mod netop Le Portel i kvartfinalen, var han med til at sikre Bakken Bears sejren med 16 point og 17 rebounds i kamp to.

Det fik franskmændendes øjne så meget op for Jaye Crocketts kvaliteter, at de nu har underskrevet en aftale med ham for den kommende sæson.

Le Portel endte i år på en 11. plads i den bedste franske liga, og nåede altså frem til kvartfinalen i FIBA Europe Cup, hvor Crockett og Bakken Bears, noget overraskende besejrede dem.

“Vi hentede Crockett for et år siden, og han har på perfekt vis formået at udnytte sin sæson i Aarhus til at få succes – både med holdet og individuelt. Det er naturligt, at Jaye tager næste skridt i sin karriere og kommer i en af de fem bedste ligaer i Europa”, udtaler sportsdirektør i Bakken Bears, Michael Piloz, til klubbens Facebook side.

Se nogle af Crocketts highlights fra FIBA Europe Cup herunder:

Mere fra Bakken Bears