fbpx
Connect with us

Basketligaen

Islænding ny cheftræner i Horsens

Det er den islandske cheftræner, Finnur Freyr Stefánsson, der skal overtage det store hverv efter Arnel Dedic’ farvel.

Foto: Arkivfoto

Efter fem ligafinaler, fire pokalfinaler og to gange guld i hver af turneringerne blev Arnel Dedic opsagt, inden dette års finaleserie var slut, efter en batalje med Brandon Tabb. Et stort arbejde har siden stået foran Horsens, men nu melder klubben ud, at de har fundet cheftræneren for de kommende to år.

Islandske Finnur Freyr Stefánsson er kommet til Horsens fra Reykjavik. Her har han stået i spidsen for holdet KR siden 2014, hvor det er blevet til fem mesterskaber og to pokaltitler på de fem sæsoner.

“Jeg er stolt over at få muligheden i Horsens IC. Det er en klub med en lang og stolt historie, som jeg ser frem til at blive en del af. Jeg føler, at det er det helt rigtige skridt i min karriere, og jeg glæder mig til at komme i gang” fortæller den 35 årige islænding til klubbensFacebook-side.

Udover jobbet hos KR fungerer Stefánsson også som assistenttræner for den tidligere Svendborg-træner, Craig Pedersen, på det islandske landshold.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Næste kamp

More in Basketligaen