fbpx
Connect with us

Basketligaen

Horsens vendte tingene på hovedet efter pausen

Svendborg Rabbits havde godt styr på hjemmeholdet i første halvleg, men efter pausen satte Horsens IC en styr streg under forskellen på de to hold.

Foto: Arkivfoto

Kaninerne bød egentlig De Gule godt op til dans, da Svendborg Rabbits torsdag aften var i Forum Horsens for at følge op på sejren over Team FOG Næstved. Trods en pauseføring på fire point endte værterne dog med at sende de gæstende fynboer hjem med en afklapsning på 78-59.

Svendborg fik lukket godt af for Horsens’ offensiv i første halvleg, mens de selv var gode til at finde vej til kurven. Ingen af de to parametre kunne Svendborg følge op på efter pausen, og da Horsens lagde ud med et 20-4 run i tredje periode, gik gassen langsomt ud af Svendborg-ballonen.

Roberto Gallinat fortsatte med at vise, at han er et godt køb for Horsens. Med 26 point blev han kampens mest scorende og med otte rebounds spilleren med næstflest rebounds. Peter Møller blev topscorer for Svendborg med 15 point, mens Zach Charles leverede en double-double med 12 point og ti rebounds.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen