fbpx
Find os her

Horsens IC sikrede sig førstepladsen og hjemmebanefordelen i hele slutspillet med en sejr over Wolfpack i sæsonens sidste kamp. Med førstepladsen fulgte en kvartfinaleserie mod Stevnsgade Supermen.

Stevnsgade sluttede sæsonen med et tæt nederlag til Svendborg Rabbits, som var helt åben det meste af kampen. Supermen endte sæsonen på sidstepladsen med kun to sejre. Derfor er der heller ikke mange, som giver Nørrebroholdet en stor chance mod de mægtige jyder fra Horsens.

Første kamp i serien blev spillet mandag aften i Horsens og til alles forventning blev det til en sejr til hjemmeholdet. Stevnsgade hang fint med i første halvleg, hvor de ramte syv trepointere. Hjemmeholdet kunne alligevel gå til pausen med en 45-34 føring.

Horsens vandt sikkert 97-69. Kevin Larsen blev topscorer med 23 point, mens Vedran Borovcanin scorede 19. Mathias Seilund scorede flest point for gæsterne med 21 point.

Vi ved desværre ikke meget mere om kampen, da vi ikke havde en mand i hallen, og der er ikke kommet statistikker fra kampen op endnu,.

Næste kamp i serien er på fredag kl.19.00 i Nørrebrohallen. Herefter vender holderne tilbage til Horsens til tredje kamp mandag d.26. marts.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Mere fra Basketligaen