fbpx
Connect with us

Basketligaen

Horsens tog let sejr over Supermen

Horsens udnyttede endnu et møde med et Pro B hold og tog deres tredje sejr i træk. De skal nyde sejren inden, de for alvor møder modstand i næste uge.

Arkivfoto: Robert Dines Rasch

Søndag eftermiddag tog Horsens imod Stevnsgade Supermen i en kamp, som igen skulle vise styrkeforholdet mellem et Pro A hold og et Pro B.

De to holds indgang til kampen var helt forskellig. Horsens havde vundet deres to første kampe mod EBAA og Randers Cimbria, mens Stevnsgade måtte se sig besejret af Team FOG Næstved i Basketligaens åbningskamp.

Holdene fulgtes fint ad i den første del af åbningsperioden, hvor Stefan Jevric og Boris Vukicevic bar udeholdet og holdte Supermen inde i kamp. Efter seks minutter var stillingen 16-15 i hjemmeholdets favør. Resten af perioden dominerede de gule og vandt perioden 26-20.

I anden og tredje periode stod der Horsens på kampen. Hjemmeholdet vandt næsten de to perioder med dobbelt så mange point. 30-19 i anden perioden og 30-13 i tredje.

For Stevnsgade var det stadig Jevric og Vukicevic, som bar holdet med 18 point i de to perioder. Lasse Elbæk og Brandon Tabb førte an for hjemmeholdet med 19 point i mellem sig.

Fjerde periode var som i mange af de andre Pro A mod Pro B hold lidt tættere, da Horsens lod deres unge spillere afslutte kampen. Perioden endte 20-18. Oscar Jørgensen og Bakir Serdarevic noterede sig for henholdsvis seks og fire point i perioden. Kampen endte uden spænding med resultatet 106-70.

Stefan Jevric blev kampens topscorer med 24 point. Vukicevic blev eneste anden Superman, som scorede i tocifret med hans 13 point.

Stevnsgades manglende højde blev igen gjort tydelig, da de tabte reboundspillet 39-25. Supermen møder for første gang et Pro B hold, når de på søndag tager til Aarhus og besøger EBAA.

Hjemmeholdets højest scorende spiller var Lasse Elbæk med 21 point og Brandon Tabb med 16, som også noterede sig for ni rebounds.

Anfører Frederik Rungby havde igen en rigtig god kamp med 15 point og fem assists. I hans knap 30 minutter på banen blev Stevnsgade udscoret med 33 point.

Horsens må nyde den lette sejr i dag. De kan se frem til væsentlig mere modstand, når de også besøger Aarhus og Bakken Bears.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Basketligaen