fbpx
Connect with us

Basketligaen

Horsens tilbage på ret køl med storsejr

Efter to hjemmebanenederlag i træk og nederlag i tre af de seneste fire ligakampe kom Horsens IC på ret køl på EBAA.

Horsens havde noget at bevise efter nederlagene til Randers og Næstved, og det gik ud over stakkels EBAA. Pro B holdet blev sendt hjem med en ordentlig lussing på 95-57.

Allerede efter første periode syntes opgaven umulig for de gæstende underdogs. EBAA havde svært ved at finde vej til nettet, og da Horsens kørte rimeligt ufortrødent på, så var forspringet efter ti minutter på hele 15 point.

Gæsterne hang bedre på i anden periode, men hjemmeholdet formåede fortsat at udbygge forspringet. Noget de lykkedes med gennem hele kampen. Alle fire perioder blev vundet, og EBAA skal prøve at glemme kampen og have fokus på opgørene mod Amager og Copenhagen Basketball.

Hele tre spillere nåede 17 point i kampen og må dele topscorerværdigheden. Hjemmeholdets Roberto Gallinat og Vedran Borovcanin, der var lige suveræne fra feltet med 5/7, og så EBAAs Nadir Alston. Horsens’ Brandon Gilbeck leverede en double-double med ti point og 11 rebounds.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen