fbpx
Find os her

Basketligaen

Horsens sendte Kaninerne til Sydfyn med endnu en lussing

For tredje gang i sæsonen fik Horsens IC en storsejr over Svendborg Rabbits.

Arkivfoto: Vildmedfoto.dk

Hvis der kan tales om en hademodstander for Svendborg Rabbits, så må det efterhånden være Horsens IC. Det har i hvert fald været tilfældet i denne sæson, hvor Horsens IC torsdag tildelte Svendborg det tredje store nederlag i sæsonens indbyrdes kampe.

De sydfynske gæster kom ellers godt fra start i dagens kamp, hvor de vandt første periode 21-22. I anden periode fik hjemmeholdet bedre fat på kampen. De Gule scorede 13 ubesvarede point efter stillingen 23-26 til Kaninerne, og selvom Svendborg fik reduceret til 39-33, så kom de aldrig tættere på i resten af kampen.

Enmandshæren Wilson

Svendborg var til dagens kamp uden Sebastian Åris og Mathias Kelly, hvilket lagde mere ansvar over på holdets andre guards. Her valgte den tidligere Horsens-spiller Derrick Wilson at steppe up, og han kampen igennem var en sand enmandshær for Kaninerne.

Wilson scorede 34 point i dagens kamp på bare 13 skud, og han skød fænomenale 7 for 8 på trepointsskud. Kun Chris Nielsen har ellers præsteret at score 34 point i en Basketligakamp i denne sæson. Derudover havde Wilson syv assists og fire steals, og han var med afstand kampens bedste spiller.

Det var dog ikke nok, og Svendborg kunne ikke indhente HIC-føringen. Kampen sluttede 102-80, og Horsens har dermed vundet med minimum 22 point og scoret over 100 point i alle sæsonens topkampe mod Svendborg Rabbits.

Aske er redaktør på Basketligaen, og han har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Aske kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde ham i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Mere fra Basketligaen