fbpx
Find os her

Basketligaen

Horsens sendte Kaninerne til Sydfyn med endnu en lussing

For tredje gang i sæsonen fik Horsens IC en storsejr over Svendborg Rabbits.

Arkivfoto: Vildmedfoto.dk

Hvis der kan tales om en hademodstander for Svendborg Rabbits, så må det efterhånden være Horsens IC. Det har i hvert fald været tilfældet i denne sæson, hvor Horsens IC torsdag tildelte Svendborg det tredje store nederlag i sæsonens indbyrdes kampe.

De sydfynske gæster kom ellers godt fra start i dagens kamp, hvor de vandt første periode 21-22. I anden periode fik hjemmeholdet bedre fat på kampen. De Gule scorede 13 ubesvarede point efter stillingen 23-26 til Kaninerne, og selvom Svendborg fik reduceret til 39-33, så kom de aldrig tættere på i resten af kampen.

Enmandshæren Wilson

Svendborg var til dagens kamp uden Sebastian Åris og Mathias Kelly, hvilket lagde mere ansvar over på holdets andre guards. Her valgte den tidligere Horsens-spiller Derrick Wilson at steppe up, og han kampen igennem var en sand enmandshær for Kaninerne.

Wilson scorede 34 point i dagens kamp på bare 13 skud, og han skød fænomenale 7 for 8 på trepointsskud. Kun Chris Nielsen har ellers præsteret at score 34 point i en Basketligakamp i denne sæson. Derudover havde Wilson syv assists og fire steals, og han var med afstand kampens bedste spiller.

Det var dog ikke nok, og Svendborg kunne ikke indhente HIC-føringen. Kampen sluttede 102-80, og Horsens har dermed vundet med minimum 22 point og scoret over 100 point i alle sæsonens topkampe mod Svendborg Rabbits.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Aske er redaktør på Basketligaen, og han har været en del af Fullcourt siden 2014. Aske kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde ham i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn. Aske er desuden stor fan af Los Angeles Lakers.

Mere fra Basketligaen