Find os her

De to hold har kun mødt hinanden én gang før, og det var helt tilbage i oktober. Det møde blev tættere, end nogen havde forestillet sig, da Wolfpack var foran i midten af sidste periode. Det lykkedes ikke Wolfpack at hive sejren hjem og Horsens slap afsted med en syv points sejr.

Tilskuerne i Herlev blev dengang vidne til en stor kamp af de store spillere Kevin Larsen (25 point og 13 rebounds) og Durell Vinson (26 point og 14 rebounds).

Siden har holdene fundet sig til rette i hver sin ende af tabellen, hvor Horsens med to sejre i de sidste to kampe kan sikre sig førstepladsen. Wolfpack indtager syvendepladsen i Basketligaen med én sejr mere end rivalerne fra Stevnsgade.

Favoritterne gør kort proces

I kampen mellem top og bund var der aldrig tvivl om udfaldet. Wolfpack kom godt nok foran i de første to minutter 5-9, men efterfølgende stod der kun Horsens på kampen. Hjemmeholdet var foran med 64-40 ved halvleg.

Anden halvleg blev ikke meget bedre for ulvene, der ikke formåede at vinde en periode hele kampen. De måtte se Vedran Borovcanin og Shannon Hale score 23 point hver – begge ramte mere end 70% af deres skud. Kampen var aldrig tæt og Horsens hev sejren hjem med cifrene 115-75.

Alle Horsens spillere kom på scoringstavlen og kun fire af spillerne ramte mindre end halvdelen af deres skud. Bemærkelsesværdigt er det, at Kevin Larsen kun sendte ét skud af sted – en treer, som han missede. Han scorede to point på straffe. Selvom han ikke påvirkede kampen med scoringer, havde han en stor indflydelse på resultatet med sine otte assists.

For Wolfpack var det ikke overraskende Durell Vinson, som førte an med 19 point og 11 rebounds. Han måtte imidlertid kæmpe for hvert point og ramte kun 29% af sine skud. Michael Martin leverede 18.

Wolfpack spiller igen i morgen i Herlevhallen, når de tager imod Team FOG Næstved. Horsens næste kamp er på onsdag, hvor de møder Wolfpack igen i Herlev. Det vil for begge hold være sæsonens sidste kamp før slutspillet starter.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Mere fra Basketligaen