fbpx
Connect with us

Basketligaen

Horsens IC henter amerikaner

Horsens IC har i dag offentliggjort endnu en mand til holdkortet. Det er en ung amerikaner med navnet Roberto Gallinat, som spiller på guard positionen.

Roberto Gallinat, der er født i Atlanta, har i den seneste sæson spillet college basket i USA for University of the Pacific i NCAA Division 1. Han var topscorer for sit hold med en skudprocent på 43.4 fra gulvet, og han snittede 15.2 point, 0.6 assist og hev 3.1 rebounds.

Nu skal den unge amerikaner til Jylland og producere points på tavlen i den gule trøje. Han skulle være en guard med hele pakken, der tæller hurtige fødder, atletiske evner og et skud bag halvcirklen.

“Gallinat har et stærkt våben bag 3-point-linjen, hvor han omsætter næsten 40% af sine forsøg til scoring. Desuden har han med sin eksplosive stil en unik evne til at bringe modstanderne ud af balance”, skriver Horsens IC i deres pressmeddelse.

Nedenunder kan du få en fornemmelse af Roberto Gallinat, og hvad du kan forvente at se fra ham i den kommende sæson af Basketligaen:

 

 

Skal du med på Fullcourts NBA rejse til Florida til marts? Læs mere her.

More in Basketligaen