fbpx
Find os her

Basketligaen

Horsens IC henter amerikansk scoringsmaskine

Horsens IC har endnu ikke offentliggjort handlen, men Fullcourt.dk kan nu afsløre, at klubben har sikret sig amerikaneren Brandon Tabb, der kommer til klubben direkte fra college.

Den østjyske klub Horsens IC har mistet en række profiler fra sidste sæson, hvor spillere som Kevin Larsen og Lawrence Alexander ikke længere er at finde på holdkortet. Derfor har De Gule været nødsaget til at finde nye profiler og seneste skud på stammen er amerikaneren Brandon Tabb.

Tabb har senest spillet to sæsoner på college for Bethune-Cookman University, der til dagligt spiller i NCAA Division I, hvor de er placeret i Mid-Eastern Athletic Conference (MEAC). Forinden spillede han to sæsoner på College of Central Florida i NCAA Division II.

Den 193 centimeter høje shooting guard har i de seneste sæsoner været den helt store profil for Bethune-Cookman, hvor han i sidste sæson blev kåret til årets spiller i konferencen, mens han i første sæson satte rekord på universitetet for flest ramte trepointsskud i én sæson med hele 106 ramte skud fra distancen.

Den amerikanske skarpskytte snittede i sidste sæson flotte 18,9 point, 3,6 rebounds, 1,6 assists og 1,5 steals per kamp, mens han skød 39,7 procent samlet set fra gulvet, 33,7 procent på trepointsskud samt 91,4 procent på free throws.

Fullcourt.dk er kommet i kontakt med den 22-årige amerikaner, som glæder sig til at starte hans professionelle karriere og blive en del af Horsens-holdet.

“Jeg har store forventninger til de kommende sæson. Jeg har hørt, at der er en fremragende trænerstab og holdkammerater med fantastiske fans, og jeg er bare begejstret for at kunne vise mit talent og starte min rookie sæson som en Horsen!” udtaler Tabb til Fullcourt.dk.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Mere fra Basketligaen