fbpx
Find os her

Basketligaen

Horsens fik revanche i underholdende kamp mod Næstved

Horsens fik torsdag aften revanche mod Team FOG Næstved, da de to hold havde deres andet møde i sæsonen. Den første kamp vandt sydsjællænderne på en skarp slutspurt, i aftes var rollerne vendt om, og Horsens kunne løbe afsted med en 80-75 sejr.

Frederik Rungby spillede atter en god kamp for Horsens. Arkivfoto: Robert Dines Rasch

Det kunne meget vel gå hen og blive nogle klassiske opgør, mellem Horsens og Team FOG Næstved i denne sæson. De to hold matcher hinanden utroligt godt op i år, og giver os basketball-fans nogle virkelig gode kampe!

Det tegner derfor rigtig godt for den resterende sæson, hvor de to hold uden tvivl kommer til at kæmpe om, at få dén finale-plads begge hold sukker efter.

I aftes fik vi endnu en lækkerbidske af en kamp, som blev afgjort i de aller sidste sekunder. Gæsterne var uden Jordan Mathews, som sidder ude med karantæne, men det var bestemt ikke til at se.

Næstved startede kampen bedst, og spillede frisk til. Horsens derimod spillede meget en-mod-en, som bestemt ikke gav pote. For Næstved gav de hinanden gode skud, og det kunne også ses på kvaliteten i afslutningerne.

Det var dog en stakket frist for Næstved, som i anden halvleg kom mere og mere ned i sækken. Horsens begyndte at steppe op i forsvaret, og det havde gæsterne svært ved at løse. I den anden ende begyndte hjemmeholdet at få lagt point i kurven, mest anført af Frederik Rungby og Charles Collison, som begge scorede 19 point i kampen.

Men som i sidste kamp, så fyrede Næstved pludselig op for treerne i mod slutningen af kampen, og så var de pludselig foran, selvom de havde været nede med 10 point. Til syvende og sidst stressede det dog ikke Horsens, som med den rette skarphed i slutningen af kampen vandt fortjent.

Næstved forsøgte at fejle til slut, og selvom Vedran Borovcanin brændte et kritisk straffe ved stillingen 78-75, så havde Næstved ikke heldet og skarpheden til at udligne kampen. De sidste to point i kampen, sørgede selv samme Borovcanin for, på de sidste to straffe.

Team FOG Næstved møder næste gang Svendborg Rabbits, i endnu en vigtig kamp for dem. Og Horsens møder Bakken Bears. Så glæd jer til en spændende periode i Basketligaen!

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen